POT DO ODLIČNOSTI JE VČASIH TLAKOVANA Z NEZGODO

NEZGODE

POPOLNA PODPORA OB NEPRIČAKOVANIH NEZGODAH.

Zavarovanja za nezgodne primere omogočajo brezskrbno odraščanje vas ter vaše družine. Naši življenski koraki so skrbno načrtovani od otroštva do zrelih let, zato poskrbimo, da se tudi vaše zavarovanje ustrezno prilagaja na življenjsko obdobje ter dane potrebe.

Nezgodno zavarovanje

OTROK in MLADINE

Nezgodno zavarovanje družine

Paket ŠPORTNIK

Višja zavarovalna kritja in dodatne ugodnosti. Ob svlenitvi večletnega zavarovanja prejmete brezplačno zavarovanje homeopatskih zdravil in Si.mobilove ugodnosti.

Zavarujejo se vsi člani gospodinjstva, od rojstva do dopolnjenega 75. leta starosti.

Zavarovanje je sestavljeno in prilagojeno za potrebe športnikov in omogoča kar najhitrejše in najbolj učinkovito zdravljenje športnika ob poškodbi ali bolezni.

Nezgodno zavarovanje za oprostitev plačila premije zdravstvenega zavarovanja

Nezgodno zavarovanje mladih po srcu

Dodatno zavarovanje, ki vas že za 0,53 EUR mesečne premije razbremeni plačevanja premije dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja pri AS-u, v primeru 50 ali več odstotne trajne invalidnosti zaradi nezgode.

Nezgodno zavarovanje mladih po srcu omogoča dodatno finančno varnost in plačilo dodatnih storitev v tretjem življenjskem obdobju, ko so poškodbe lahko pogostejše, imajo običajno resne posledice in velikokrat vodijo v nepovratno slabljenje funkcije, institucionalizacijo in smrt.

VSA ZAVAROVANJA ZA FIZIČNE OSEBE

PRILAGAJAMO SE VAŠIM INDIVIDUALNIM POTREBAM IN SLOGU ŽIVLJENA.